Mijn naam is Eefje Timmers. Sinds augustus 2009 ben ik een allround nagelstyliste en run sinds oktober 2010 succesvol mijn Nagelstudio. 

Je kunt in mijn salon in Lieshout terecht voor diverse nagelsystemen zoals de wel bekende acryl- of gelnagels. Maar ook voor de nu erg populaire  CND Shellac ™ (ook wel bekend als gellak of gelpolish). Voor het cosmetisch  verzorgen van uw teennagels bent u bij mij op het juiste adres. Voor het verzorgen en herstellen van de natuurlijke nagels kunt u meer lezen op de subpagina IBX .

Waar ik me in mijn salon vooral op richt zijn de zogeheten 'salonnagels'. 

Aspecten zoals  hygiëne,  correcte voorbehandeling, goede voorlichting en 

correcte nazorg komen hierbij aanbod.  Maar wat een goede salonnagel 

vooral kenmerkt is het  mooie eind resultaat  en de  kwaliteit. Denk hierbij aan  duurzaamheid  en  draagbaarheid. 

U kunt direct online een afspraak  in plannen op een moment dat het u goed uitkomt.