Leer perfect nagels lakken met de workshop CND™ Vinylux™ Weekly Polish inclusief een CND™ Vinylux™ starterkit twv € 52,25!

 

Deze CND™ Vinylux™ startkit bevat:

  • Vinylux™ Colorcoat (kleur naar keuze)
  • Vinylux™ Topcoat
  • Scrubfresh
  • Nourishing Remover
  • Nagelvijl
  • SolarOil™

Kortom alles om thuis perfect je nagels te lakken met het professionele Amerikaanse topmerk CND™!

Geniet maar liefst een week lang van perfect gelakte nagels zonder het gebruik van een UVlamp en zonder je nagels op te ruwen met een vijl, maar met het uiterlijk van een gellak!

 

Het Vinylux™ Weekly Polish polish system is verkrijgbaar in meer dan 100 fashionable kleuren.  De top coat gaat vergeling van de colorcoat tegen en beschermt de colorcoat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.

De colorcoat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.  Eenvoudig te verwijderen met de CND™ Nourishing Remover voor het beste resultaat.

Zo lang mogelijk genieten van je polish, dat is het doel van Vinylux™! De applicatie is dan ook van groot belang!  Alle stappen die belangrijk zijn voor een langdurig resultaat komen aan bod bij deze workshop. Deze workshop kan met maximaal 4 personen gevolgd worden. In overleg zijn grotere groepen op locatie mogelijk.

 

Boek direct deze workshop via de online agenda!  Kies de categorie 'manicure' en geef bij opmerkingen aan met hoeveel personen je wil deelnemen. 

                                                    Prijs € 49,95 p.p

                               (grotere groepen in overleg)